Cosul Tau este gol

Grapefruit ulei esential (citrus paradisi), 10 ml - Mayam

11.50Lei

Ingredient util in tratamentele anticelulitice, pentru drenaj limfatic, pentru descongestionarea tenului gras, pentru stoparea caderii parului. Purifica aerul, creeaza o atmosfera de bucurie.

Ingrediente: ulei esential de grapefruit (citrus paradisi).

Grapefruitul este nativ in Asia si Indiile de Vest, cultivate in Statele Unite, America de sud, Brazilia, si Israel.

Copacul de aproximativ 10 metri, are frunze lucioase, flori albe si fructe mari, de la galben pal pana la roz in functie de soi. Impartaseste calitatile nutritionale ale altor specii de citrice.

Glandele uleioase se regasesc in coaja proaspata a fructului, din care se preseaza uleiul esential.

Componente naturale regasite in uleiul esential: limonene, geraniol, linalool, citronellal.

Metoda de obtinere: prin presare la rece din coaja.

Zona geografica de provenienta: Paraguay.

Prezentare: lichid clar, vascozitate redusa.

Nota parfumului: de varf .

Aroma: citric, fructat, proaspat, dulce.

Ca parfum se potriveste cu:  bergamota, piper negru, nucsoara, salvie, cuisoare, chiparos, eucalipt, fenicul, tamaie, ghimbir, ienupar, lavanda, neroli, palmarosa, patchouli, menta, rozmarin, ylang ylang. 

Componenti principali: a-pinene, sabinene, myrcene, limonene, geraniol, linalool, citronellal, decyl acetate, neryl acetate, terpinen-4-ol 

 Proprietati:

  • descongestionant al tenului
  • regenerant capilar
  • aperitiv, antidepresant
  • astringent, antiseptic
  • limfatic
  • tonic al sistemului nervos
Recomandari:
  • celulita si retentie de apa
  • ingrijirea tenului gras, congestionat
  • caderea parului
  • oboseala si dureri musculare
  • dezinfectarea si purificarea aerului
  • improspatarea asternuturilor, a lenjeriei 

Aplicatii cosmetice:

  • inclus intr-un ulei vegetal de baza pentru masajul persoanelor afectate de celulita, retentie de apa, edeme, in concentratie de 1-2%
  • ca ingredient in prepararea cremelor sau lotiunilor dedicate tenului gras, incarcat, in concentratie de 1-2%
  • ca ingredient in prepararea de masti si sampoane contra caderii parului, 2%
  • inclus in unguente pentru drenaj limfatic, in concentratie de pana la 2%
  • pulverizat pe asternuturi si lengerie, diluat in apa sau alcool in concentratie de 3-5%
  • ca ulei de baie pentru persoanele obosite, lipsite de vitalitate, afectate de  boli specifice sezonului rece, 15-20 picaturi in cada cu apa calda
  • in aromaterapie pentru femeile cu sindrom premenstrual PMS, cefalee
  • in vaporizatoare si candele pentru dezinfectarea, purificarea si parfumarea incaperilor, contribuie la crearea unei atmosfere de bucurie si pace

Pastrare:

  •  inchis ermetic, in loc uscat, ferit de caldura si lumina

Date de siguranta:

  • non-toxic, posibil iritant al pielii sensibile
  • fotosensibilizant
  • este recomandat cu moderatie in alaptare si sarcina - trimestrul II si III
  • posibil alergizant, recomandam efectuarea unui test  inainte de utilizare
  • nu lasati la indemana copiilor
  • uz extern!

 

 

 

 

 

 


Sold Out
  • Producator: Mayam