Cosul Tau este gol

Ulei de Coacaze negre BIO, presat la rece, 10 ml - Mayam

27.50Lei

Un ulei pretios ce contine o serie de elemente esentiale pentru piele, in special pentru cea matura, terna, deshidratata, sensibila sau alergica. Concentrat, nobil, bogat si hranitor.

 

Ingrediente: Ulei din seminte de coacaz negru (ribes nigrum seed oil) organic

Coacazele negre sunt fructe de padure ce cresc pe arbustul nativ in Europa. Uleiul extras din semintele fructului este bogat in acid gamma-linolenic (pana la 20% GLA), un ingredient important pentru mentinerea elasticitatii pielii. Acidul gama-linolenic nu este unul comun pentru uleiurile vegetale, iar sinergia acestuia cu inca peste 10 acizi grasi esentiali confera acestui ulei eticheta de pretios si esential pentru piele.

Uleiul de coacaze negre aduce beneficii in special pielii uscate, devitalizate, deteriorate sau imbatranite. Foarte bine tolerata de pielea sensibila, afectata de eczeme sau psoriazis.

Este un ulei scump, extrem de bogat si hranitor, trebuie luat in consideratie ca este nevoie de peste 10 de kilograme de fructe proaspete pentru a produce 10 ml de ulei din seminte.

Metoda de obtinere: presat la rece din semintele de coacaze negre.

Zona geografica de provenienta: Germania.

Prezentare: lichid clar de culoare rosu-brun, vascozitate medie, miros fin caracteristic

Componenti principali: acizi grasi in principal gama-linolenic, polifenoli, flavonoide, vitamine.

Proprietati

  • elasticizant
  • antioxidant
  • antiinflamator
  • antiacneic
  • calmant
  • previne degradarea cutanata
  • protejeaza filmul hidrolopidic al pielii 
  • blocheaza formarea elementelor proinflamatoare in piele

Recomandari

  • prevenirea imbatanirii pielii
  • protejarea si hidratarea pielii uscate, mature sau iritate
  • calmarea pielii afectate de factori externi
  • prevenirea sau amelioararea acneei
  • ingrijirea pielii dispuse la iritatii
  • ingrijirea pielii din zona ochilor
  • amliorarea eczemelor si altor probleme de piele
  • ingrijire pentru unghii si cuticule
  • par subtire, par cu varfuri despicate

Aplicatii cosmetice

  • inclus in compozitii cosmetice in concentratie regulara de 5-25% in faza uleioasa
  • se poate aplica pe piele si ca atare nediluat pe suprafete mici
  • ca ingredient in compozitii cosmetice dedicate tenului pentru elasticizare si prevenirea imbatranirii cutanate
  • ca ingredient in creme, serumuri si lotiuni nobile dedicate ingrijirii oricarui tip de ten impreuna cu active specifice
  • combinat cu ulei vegetal bland pentru ingrijirea zonei ochilor sub forma de serumuri lichide concentrate
  • ca ingredinet in unguente si balsamuri dedicate ingrijirii pielii cu probleme dermatologice
  • intr-o baza vegetala pentru ulei de unghii si cuticule
  • ca ingredient in balsamuri si conditionatoare de par

Pastrare:

  • fiind un ulei putin oxidativ, se pastreaza pana la 6 luni de la deschidere intr-un loc racoros, in recipient inchis, ferit de aer si lumina, sub 35°C. Pastrat la frigider perioada se prelungeste pana la 12 luni

Date de siguranta:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • uz extern!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Adauga in cos:

  • Greutate: 10grame
  • Producator: Mayam